Filmopname tv programma Holland van Boven

Geplaatst op zondag 24 februari 2019

Afgelopen week zijn er bij DrechtwerkGroen opnamen gemaakt voor het tv programma Holland van Boven. De filmploeg heeft op locatie een aantal groenwerkzaamheden gefilmd. Er werd gestart vanuit de locatie op de Sionpolder. Vanuit die locatie ging de filmploeg richting het Moldiep om griendwerkzaamheden te filmen. Hier was een grote groep medewerkers van DrechtwerkGroen aan het werk.

Daarna volgde filmopnamen van het zwerfvuilruimen rondom de zwemplas, waar uiteraard voldoende zwerfvuil werd aangetroffen. Als laatste werd er gefilmd op de Staart. Hier waren ploegen bezig met schoffelwerkzaamheden. Er is ruim 2 uur gefilmd voor een item van 2 minuten.

De datum van de uitzending is nog niet bekend maar dit zal waarschijnlijk in april/mei zijn.

Interesse in onze diensten?

Heeft u al een duidelijke klantwens in kaart en wilt u daar een offerte bij opvragen? Neem dan ook contact met ons op. Wij geven u vervolgens binnen afzienbare tijd een passende offerte.

Neem contact op