Onze dienstverlening

DrechtwerkGroen is meer dan ooit een sociaal bedrijf. De inclusieve maatschappij vraagt om een proactieve opstelling en die kenmerkt de organisatie dan ook. Binnen onze brede dienstverlening staan flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit voorop. De leerafdeling van DrechtwerkGroen stoomt nieuwe medewerkers klaar voor een goed begin op de arbeidsmarkt. Van basisbeginselen tot aan vakinhoudelijke capaciteiten: er is volop ruimte voor ontplooiing.

DrechtwerkGroen is met 300 medewerkers actief in de Drechtsteden en werkzaam voor onder meer gemeenten, bedrijven, VVE’s, scholen en waterschappen. Met een keuze voor DrechtwerkGroen , geeft u invulling aan de Participatiewet. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen dus altijd een goede keuze. Immers: er worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet.

Onkruidbeheersing algemeen

Onkruid komt in vele vormen, maar is eigenlijk altijd ongewenst. In goed overleg helpen wij onze opdrachtgevers er graag weer vanaf. Vooraf wordt in kaart gebracht wat de exacte wensen zijn en vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag met schoffelen of wieden. Onkruidbeheersing vindt plaats op verschillende ondergronden.

Onkruidbeheersing plantvakken

Onkruid rondom bomen en in beplantingsvakken kan hardnekkig zijn en groeit met name hard in het voorjaar. Wij draaien onze hand niet om voor het verwijderen van onkruid in plantvakken. En door het geregeld te onderhouden, raken de plantvakken niet overgroeid. Zo komt de uitstraling van groen optimaal tot zijn recht.

Onkruidbeheersing op verharding

Ook op verharding komt onkruid voor. Bij warm en vochtig weer groeit het zelfs extra snel. DrechtwerkGroen kan dit voor u handmatig en nauwkeurig verwijderen. Voor veel mensen is het geen hobby, maar onze medewerkers voeren de klus met liefde en toewijding uit.

(Vorm)snoeien van beplanting

Waar beplanting wordt aangelegd, moet vroeg of laat ook worden gesnoeid. Ook daarvoor bent u bij DrechtwerkGroen aan het juiste adres. Van regulier snoeien tot aan vormsnoeien: het is allemaal mogelijk. Dankzij alle inspanningen blijven paden vrij van overhangende beplanting en raakt het groen weer mooi in model.

Afzetten van beplanting

Het afzetten van beplanting behoort eveneens tot onze dienstverlening. Dit is het vlak boven de grond afhakken of afzagen van bomen of struiken. Dit komt de verjonging van de beplanting ten goede en heeft vaak ook een positief effect op de uitstraling van de buitenruimte.

Maaien

Of het nu gaat om openbaar groen of beplanting in een bedrijfstuin: maaien hoort er ook bij. Onze medewerkers voeren deze handeling graag voor u uit. In de buitenlucht voelen zij zich helemaal in hun element. Uiteraard worden uw wensen vooraf goed in kaart gebracht.

Zwerfvuil ruimen

Helaas gaat niet iedereen even netjes om met de natuur. Zwerfvuil is een hardnekkig, maatschappelijk probleem. DrechtwerkGroen maakt plantsoenen, parken en natuurgebieden graag weer een stukje schoner. Blikjes, glas, papier: gewapend met grijpers en vuilniszakken ruimen onze medewerkers alle rommel op die zij tegenkomen.

Interieurbeplanting

Wat DrechtwerkGroen is voor buiten, is Drechtwerk Interieurbeplanting voor binnen. Wij houden ons bezig met de binnenbeplanting van uw bedrijf, kantoor of showroom. Aan de meest uiteenlopende wensen kunnen worden voldaan. Wij zijn specialist in hydrocultuur, waarbij planten groeien op kleikorrels in plaats van potgrond. Modern, eenvoudig én kostenbesparend. Sinds 2007 zijn wij zeer actief in en rond de Drechtsteden.

Interesse in onze diensten?

Heeft u al een duidelijke klantwens in kaart en wilt u daar een offerte bij opvragen? Neem dan ook contact met ons op. Wij geven u vervolgens binnen afzienbare tijd een passende offerte.

Neem contact op