Kiboehoeve ontvangt cheque vanuit Rabobank

Geplaatst op dinsdag 23 april 2019

Op woensdag 17 april werd de nieuwe vestiging van de Rabobank aan de Laan van Walburg geopend. Met een officiƫle handeling door wethouder Tycho Jansen en Rabobank medewerkster Wilma Beekman. Met een mega grote schaar knipten zij het lint door bij de toegangsdeur van het pand. Daarna kon men het pand bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Het goede doel

Vanwege de opening van het pand mocht de wethouder een cheque uitreiken aan een goed doel. De heer Jansen had gekozen voor kinderboerderij de Kiboehoeve In Zwijndrecht, op 25 mei vieren zij hun 50-jarig bestaan. Beheerder Quirijn van den Bosch nam de mooie cheque van 5.000 euro in ontvangst. Met dit bedrag willen zij een nieuwe koeienstal gaan bouwen.

De komende periode wordt onderzocht hoe snel dit nieuwe onderkomen, in de wei naast het toegangspad naar de kinderboerderij, gerealiseerd kan worden. Onnodig te vermelden dat zowel de medewerkers als de koeien ontzettend blij zijn met deze prachtige schenking.

Interesse in onze diensten?

Heeft u al een duidelijke klantwens in kaart en wilt u daar een offerte bij opvragen? Neem dan ook contact met ons op. Wij geven u vervolgens binnen afzienbare tijd een passende offerte.

Neem contact op