Verjaardagsfeest kinderboerderij de Kiboehoeve

Geplaatst op woensdag 29 mei 2019

Afgelopen zaterdag vierde kinderboerderij de Kiboehoeve haar 50ste verjaardag. Om 10.00 werd het feestje door wethouder Tycho Jansen geopend. Er was van alles te doen op het terrein van de boerderij: rijden op pony’s, dans optredens van de plaatselijke dansvereniging, poppenkastvoorstellingen, een plonsbad, rodeostier, luchtkussens en circus Snor. Halverwege de middag werden door de wethouder de prijswinnaars van de tekenwedstrijd bekend gemaakt. Kinderen van de basisscholen in Zwijndrecht konden in deze wedstrijd hun visie geven op de toekomstige (droom) kinderboerderij.

Het verjaardagsfeest werd druk bezocht en de sfeer was goed, zo blijkt uit de vele reacties op Facebook. Kortom een geslaagd verjaardagsfeest, mede door de inzet van de vele vrijwilligers en medewerkers van de kinderboerderij.

Interesse in onze diensten?

Heeft u al een duidelijke klantwens in kaart en wilt u daar een offerte bij opvragen? Neem dan ook contact met ons op. Wij geven u vervolgens binnen afzienbare tijd een passende offerte.

Neem contact op