Maatregelen Drechtwerk i.v.m. Coronavirus

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020

In verband met het Coronavirus zijn de productieactiviteiten van DrechtwerkActief aan de Snelliusstraat preventief gestopt. Voor de afdelingen van de Sociale Dienst Drechtsteden die gehuisvest zijn bij Drechtwerk, Perspct en het Arbeidsonderzoekcentrum, geldt dat deze tot minimaal 6 april a.s. gesloten zijn.

De medewerkers van Drechtwerk die bij Bosch Breda werken, zijn tot nader order op non actief gesteld. De medewerkers van de Merwebolder in Sliedrecht zijn tot nader order vrijgesteld van werkzaamheden. Medewerkers van ondersteunende diensten zullen zoveel mogelijk thuis werken.

Vooralsnog gaan de werkzaamheden van DrechtwerkGroen binnen de gestelde veiligheidsregels zoveel mogelijk door, evenals de meeste individuele en groepsdetacheringen.

Interesse in onze diensten?

Heeft u al een duidelijke klantwens in kaart en wilt u daar een offerte bij opvragen? Neem dan ook contact met ons op. Wij geven u vervolgens binnen afzienbare tijd een passende offerte.

Neem contact op